08 Nis 2022

CocukluDunya.com'da yeni makalemiz yayınlandı!

...

Çocuk sahibi herkesin yakından tanıdığı, tanımayanların mutlaka danışması gereken, bebeklikten itibaren çocuk psikolojisi ile ilgili hizmet veren Türkiye'nin en iyi pedagoğu Prof. Dr. Norma Razon’un danışmanlığındaki CocukluDunya.com tarafından makalemiz yayınlanmıştır.

Makalemizi okumak için tıklayınız!

Prof. Dr. Norma Razon ve ekibi; bebek, çocuk ve ergenleri erken dönemde akademik,zihnsel, duygusal olarak tanıma; duygusal, sosyal ve davranışsal herhangi bir araz olması halinde erken teşhis ile müdahale etme, bebek ve çocukların temel ihtiyaçlarının belirlenmesi ve önemli-zaruri alışkanlıkların kazandırılması, bebek ve çocuğun akademik olarak hangi eğitim yöntemine daha yatkın olduğunu tespit de dahil olmak üzere, Türkiye'nin en saygın pedagoglarının başında gelmektedir.

CocukluDunya.com, Prof. Dr. Norma Razon'un danışmanlığında kurulan ve hizmet veren, bebek ve çocuk gelişimi ile ilgili birçok uzmanın kaleme aldığı uzman görüşlerini bünyesinde barındırmaktadır.

Yayınlanan makalemiz çocukların velayeti hakkında olup, velayetin uygulamada genellikle hangi ebeveyne bırakıldığı, hangi hallerde velayetin babaya bırakıldığı, hangi hallerde velayetin anneden alındığı, ortak velayetin ne olduğu, ortak velayetin nasıl uygulanabildiğini, velayet davasında dikkat edilmesi gereken hususlara iilşkin önemli bilgiler içermektedir.